lamqta.comОвен  Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава

...
lamqta.comОвен  Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава
Коментари Харесай

Обещаващо начало на седмицата за три зодии

lamqta.com

Овен 
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.  

 
Телец
Ако неотдавна сте се разделили със своя сътрудник, звездите Ви поучават най-малко за в този момент да не му търсите никакъв заместител. Наслаждавайте се на падналата Ви се независимост, само че единствено не се увличайте, тъй като тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занятие и подходяш сътрудник.

Близнаци
Много ще бъде значимо през днешния ден за Вас мнението на приятелите Ви, за Вашия обичан човек. Ако се вслушате в техните благосклонности и утвърждения, този ден ще се окаже доста благополучен. Ако не го извършите, в душата Ви може да се зародят подозрения, които звездите Ви поучават след зрели размисли да изгоните надалеч. 

Рак
Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие. 

Лъв
Денят е доста отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като същински представител на своя зодиакален знак, сте в действителност такъв(такава). Ще се появи опция да уредите връзките с новите си сътрудници, а сред тях може да се окажат хора, на съдействие с които по-рано дори и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат връзките с околните и в фамилията Ви ще царува взаимно схващане. Дръжте се във висша степен почтено, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите. 

Дева
Днес Вашияt обичан човек ще се старае да направи всичко допустимо, с цел да му обърнете внимание: от баналните кавги до невероятните сърпрайзи, коиото биха били в положение да разтопят сърцето даже и на най- безсърдечния човек. Какво ли Ви очакава?

Везни
Ако употребите всичката си сила, с цел да ощастливите обкръжаващите, няма да Ви остане нищо, с което да ощастливите себе си, а това е неточност. Затова през днешния ден съберете сили за решение на личните си задания и проблеми. Не се опасявайте, че близките Ви сочат като лакомец. В края на крайщата няма нищо неприятно в това, в случай че понякога поставяте отпред на листата с целите самите себе си. Поддържайте за себе си репутацията на човек с безупречни обноски, само че не забравяйте и да се отнасяте към себе си с нужното почитание.

Скорпион
Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.

Стрелец
Общата картина на живота ще наподобява все по-оптимистично, в случай че единствено свалите сивите очила, които по този начин настойчиво носите в последно време. В даден миг звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия персонален живот ще заблести в разнообразни багри, стига единствено да съумеете да извършите крачка в необикновена за себе си посока. Престанете да подтискате своите естествени инстинкти и да се приемата като тъмен вид, какъвто в действителност напълно не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което чака да се измъкне на открито и да си поиграе.

Козирог
През този ден ще се чувствате превъзходно, неподражаемо и неотразимо. Само че не си заслужава прекомерно упорито да потвърждавате това на своя обичан човек. Напълно е допустимо, наслушвайки се на Вашите думи, да се увери тъкмо в противоположното...

Водолей
Денят ще бъде удобен. Вероятни са обилни промени към по-добро в персоналния Ви живот, приятни прекарвания, демонстрация на благосклонност, която няма да остане без отговор. Само че ненужно лекомисленото държание и стремежът по-бързо да получите мечтаното, може да докара до неприятни последици. Не губете подготвеност и се постарайте да се замислите за следствията от безотговорните Ви действия. Вероятни са повече разноски, свързани с развлечения и другарски сбирки. Не проявявайте лакомия и знайте, че опциите Ви са лимитирани.

Риби
Ако през днешния ден започнете да въвеждате порядък в своята архива, обезателно ще намерите нещо любопитно и от дълго време забравено, което ще Ви подсети за Вашия някогашен обичан човек, или за началото на отнощенията Ви с Вашия настоящ обичан. Затова в случай че не се боите да си спомняте, захващайте се!
    
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР